Με διπλές προπονήσεις θα κυλήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μέχρι τις 25 Ιουνίου, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν το πρώτο πρόγραμμα στις 09:00, στη συνέχεια γευματίζουν στο εστιατόριο του Προπονητικού Κέντρου, αποσύρονται στα δωμάτιά τους, ενώ μεταξύ 14:00 και 15:00 τρώνε κάτι ελαφρύ, καθώς στις 17:00 ξεκινάει η απογευματινή προπόνηση.

Προς το παρόν, δεν προβλέπεται διανυκτέρευση στο Ρέντη, αλλά από τη στιγμή που φτάνουν το πρωί στις εγκαταστάσεις, μέχρι την αναχώρηση για την επιστροφή στα σπίτια τους, μεσολαβούν 12 ώρες.

Διαθέσιμοι είναι από χθες οι: Ζοσέ Σα, Καραργύρης, Σίνα, Λαλά, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Πέπε. Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σαπουντζής, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Τικίνιο και Χασάν.

Επιπλέον άδεια έχουν εξασφαλίσει οι Ελ Αραμπί, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Σισέ, Ντρέγκερ και Κρίστινσον.