Όταν δίπλα στην αξία και στη στατιστική, προστίθεται η διάθεση και ο ενθουσιασμός, τότε το κοκτέιλ γίνεται… εκρηκτικό.

Ο Τικίνιο Σοάρες έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, ταξίδευε σχεδόν δυο μέρες, είπε δυο κουβέντες στις κάμερες, αλλά η όψη του… έλεγε πολλά περισσότερα. Τη Δευτέρα θα περάσει από εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να προστεθεί στην κόκκινη μηχανή των γκολ!

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Μαρτίνς. παραδέχθηκε ότι μίλησε μαζί του, δήλωσε ευτυχισμένος που ήρθε στην Ελλάδα για τον Θρύλο και προανήγγειλε… μεγάλα πράγματα.

Περισσότερα για τη μεταγραφή και για ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή και την καριέρα του Τικίνιο, θα διαβάσετε τη Δευτέρα (31/05) στις σελίδες του «Κόκκινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»!