Ο Νικοπολίδης ετοιμάζεται να αναλάβει την ομάδα β’ του Ολυμπιακού και να συνεργαστεί άμεσα με τον Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει το σημερινό (29/05) ρεπορτάζ του «Κόκκινου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ», ο προπονητής της Κ19 του Θρύλου είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει… προαγωγή και να αναλάβει το νέο πρότζεκτ της Κ23. Της νέας ομάδας, δηλαδή, που θα δημιουργηθεί για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ των Νέων και των Ανδρών.

Ουσιαστικά, ο Νικοπολίδης θα συνεργαστεί άμεσα με τον Μαρτίνς, καθώς η Κ23 θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πρώτη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στις δύο (καθώς και στην Κ19).

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο Νικοπολίδης θα κληθεί να αξιοποιήσει σημαντικά «περιουσιακά στοιχεία» του Ολυμπιακού, που αναγκαστικά είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, αλλά το περιβάλλον που βρήκαν στις προσωρινές ομάδες τους, δεν ήταν και το καλύτερο για να μπορέσουν να εξελιχθούν.

Στην Κ23 θα συμμετέχουν και 5 ή 6 παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, γεγονός που θα επιτρέπει στον Μαρτίνς να στέλνει στον Νικοπολίδη εκείνους που χρειάζονται αγώνες για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.