Αλλάζει φιλοσοφία για τις… τριάδες της ενδεκάδας του ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως μας έδειξε στο φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά από εκείνη της μεσαίας γραμμής, με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά (αντί του Γκιγιέρμε) σχηματίζει τώρα καινούργιες στην άμυνα και την επίθεση.

Αυτή θα είναι η «καινοτομία» με το 3-4-3 και σε ότι αφορά την τριπλέτα της άμυνας ο ακρογωνιαίος λίθος θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τον οποίο ο Πέδρο τον έχει χρίσει «κεντρικό» όπως λένε και στο βόλεϊ, ενώ για αυτήν της επίθεσης αυτός που θα ξεχωρίζει είναι ο Ελ Αραμπί και μάλιστα σε δύο ρόλους.

Είτε στη θέση του, στην κορυφή της επίθεσης, είτε στην αριστερή πλευρά. Φαντάζεστε δηλαδή έναν σχηματισμό με Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Μασούρα;  Το «πείραμα» στην Λεωφόρο, στο φινάλε του πρωταθλήματος πήγε στα τέσσερα, με τον Χασάν να είναι ο «ενδιάμεσος»!