Χαλαροί στις διακοπές τους θα απολαύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα δεν θα τους αφορά άμεσα. καθώς η Τσέλσι καθαρίζει από την Πρέμιερ Λιγκ το εισιτήριο για τα «αστέρια». Και ως εκ τούτου, ο Θρύλος θα μπει στη διαδικασία των προκριματικών από τον 2ο Γύρο αντί για τον 1ο. Από τις 20-21 Ιουλίου, δηλαδή.

Αυτός ο κερδισμένος γύρος, στην πράξη σημαίνει δυο εβδομάδες επιπλέον ξεκούρασης. Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για τη σπουδαιότητα αυτών των 15 ημερών. Αρκεί να αναλογιστεί ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το Σάββατο το 67ο επίσημο παιχνίδι του μέσα σε 350 ημέρες!

Δεν έγινε προετοιμασία το περσινό καλοκαίρι, ενώ οι παίκτες ξεκουράστηκαν μόνο δέκα ημέρες μέσα στον Αύγουστο, έπειτα από τον αποκλεισμό από την Γουλβς.

Πριν ακόμα και από τις μεταγραφές, το καλοκαίρι του Ολυπιακού το έφτιαξαν οι μπλε του Λονδίνου. Εκτός από τον κερδισαμένο γύρο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν στους ισχυρούς και της κλήρωσης των Πλέι Οφ. Τα «αστέρια», δηλαδή, φαντάζουν ήδη πολύ κοντινά…